lauantai 4. toukokuuta 2019

Töppöskirja

Joskus kun treenasin enemmän tavoitteellisesti koirilleni uusia lajeja, pidin varsin tarkkaakin treenipäiväkirjaa. Jos vielä jaksaa kirjata onnistusmisprosentit ja muut huomiot seuraavaa kertaa varten, edistyminen on tietenkin tosi paljon nopeampaa kuin jos vetää aina vaan mutulla. Nyt kun ne osaa jo kaiken ja aktiivinen nousujohteinen treenaaminen on vuosia ollut pelkkää random viihdetreenaamista, kirjanpitokin on täysin jäänyt.

Nosen osalta olen viime aikoina googletellut tosi paljon, ja lukenut varmaan suunnilleen kaikki suomenkieliset blogit, artikkelit ja koekertomukset (seuraavaksi lienee syytä yrittää laajentaa ulkomaan kielille). Jossain vaiheessa löysin tämän treenisuunnitelman. Ja siitä se sitten lähti... en löytänyt kotoa yhtään tyhjää vihkoa, joten tein oman listan tietokoneella. Mukailin tuota ja lisäsin sinne omia kohtia, mitä itse pidin oleellisina. Meillä ei ole toimivaa tulostinta ja se jäi odottamaan että tulostan sen jossakin. Ehti sitten tulla vastustamaton halu saada pelkän tulosteen sijaan käsin tehty versio, ja mieluiten pelkän yhden paperin sijaan ihan kunnon muistikirja. Ei muuta kuin lauantai-iltana kuuden jälkeen googlaamaan mikä kauppa on vielä auki.

Hyllyjen välissä pyllistellessäni sain ihan täydellisen hepulin ja parkaisin ääneen "voi ei miten töppöksinen muistikirja!" <3 :D Voitontanssilla kassoille ja tästä se alkaa nyt muodostua:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti