perjantai 15. maaliskuuta 2019

Silmälääkärissä

Tänään oli se kuumottava ilta, kun silmätarkki oli. Varsinkin oikea puoli on edelleen punoittava ja rähmii. Tippakuuri loppui jo viikkoja sitten ja olen sen jälkeen päivittäin putsannut silmävedellä. Tänään jätin sen tarkoituksella tekemättä ja iltaan mennessä olikin taas vähän rähmää kertynyt.

Silmissä ei mitään suurempaa vikaa eli puhdas lausunto lähti Kennelliittoon. Oikea tosiaankin punoittaa, mutta ei näytä bakteeritulehdukselta, se on vain ärtynyt. Joskus kuulemma iän myötä kyynelnesteen laatu heikkenee ja silmät alkaa kuivua (ihanko totta - nyt meillä 3/4 käyttää kuivan silmän tuotteita...). Tai sitten voi olla vaan tulehduksen jälkimaininkeja. Sieni sai kostuttavan tipan, tai jotain geelimäistä tuo on. Ensin rähmät pois ja sitten aamuin illoin geeliä silmiin. Pari kolme viikkoa kannattaa laittaa ja sitten vähentämisen kautta kokeilla lopettaa. Jos punoitus palaa, tuotetta voi käyttää jatkuvasti.

Kuvassa hän odottaa tippojen vaikutusta aulassa neljän vieraan koiran keskellä. Toinen meistä stressasi ja toinen ei. Voi miten tykkään tosta sen lunkiudesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti