maanantai 13. marraskuuta 2017

Akupunktio 4/4

Pönellä oli tänään jälleen akupunktio, tämän setin neljäs ja toistaiseksi viimeinen kerta. Laitettiin neulat lihaskalvoja hoitaviin pisteisiin. Ell tunnusteli koiraa aluksi, en tiedä enkä älynnyt kysyä kokeiliko hän täsmälleen sitä samaa kipeää iliopsoas-lihasta kuin viimeeksi, mutta päällisin puolin siis suht ok, koira ei saanut raivareita mistään. Vasemmalta takaa kuitenkin jotain tuntemuksia, nuolaisi huuliaan ja käänsi päätä. Reidet sen sijaan ihmeen "löysät" mikä on toki hyvä. Neuloihin reagoi taas voimakkaasti jäätyämme kahden enkä saanut sitä pidettyä istumassa, vaan valahti väkisin makuulle ja torkkui koko ajan pää mun jalkojen päällä.

Seuravaa aikaa katsotaan sitten kun on tarvetta eli jokin oire ja/tai jos koira liukastuu säiden sellaiseksi muuttuessa. Osteopaatille on aika parin viikon päähän kun olen muuten siellä suunnalla liikkeellä, sitä ell piti hyvänä, eikä välttämättä kuulemma tartte käydä hieronnassa ennen sitä. Hierontaa sitten muuten ylläpitona kyllä. Autoon menosta ja nostamisesta puhuttiin, mutta en sitten älynnyt kysyä tarkemmin joko niitä voisi kokeilla. Pitää muistaa osteopaatilta kysyä hänen mielipidettään.

Pöne painoi 17,5kg eli on taas lihonut!! Sieneen ei sterkkaus vaikuttanut juuri lainkaan mutta pönen kastrointi teki suuren muutoksen. Pöne nyt ei muutenkaan metsässä juurikaan juokse, vaan ravailee polulla, siinä missä Sieni koluaa kaikki ryteiköt. Niillä on varmaan aika erilainen perusenergiankulutuskin. Toisaalta pöne on paljon sähäkämpi muuten kaikessa. Joka tapauksessa jälleen kiristettävä linjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti