lauantai 12. lokakuuta 2019

Tänään käytiin eläinkaupassa pidetyissä nosetreeneissä. En löydä blogista merkintää, mutta oltiin samassa paikassa saman kouluttajan pitämänä joskus keväällä.

-kehittynyt selvästi, järjestelmällisempää
-syvän ja saavuttamattoman piilon työstö ei onnistunut, jätti hajupilven. Nämä treeniin! Siis sekä saavuttamattoman, että sääntö siitä että hajua EI saa jättää. Tätähän se on aina tehnyt, jos on liian vaikea tai tyhmä niin kevyesti hylkää ja etsii kivempaa löydettävää. Tämä liittyy varmasti siihen samaan, että sen mielestä etsiminen on niin kivaa, ettei aina haluaisi edes löytää.
-rynnistää alueelle ja alkaa vasta sitten etsiä. Voisi olla nyt joka treenissä lähilöytö ekana, että alkaisi työskennellä heti. Jos ohittaa sen, estetään liinalla.
-ilmaisee omaan makuuni nyt vähän turhan kaukaa ts ei tarkenna loppuun, vaikka voisi. Pitäisi jotenkin osata erotella että saavutettavat pitää näyttää hyvin tarkasti ja vain ne mihin ei pääse, ilmaistaan kauempaa.

9 piiloa ehdittiin vartissa etsiä ja pöne se olisi aina vaan jatkanut. Eläinkaupassa olleet ihmiset ja yksi koirakaan ei haitanneet yhtään. Lelujen seassa ollut piilo oli vähän kiusallinen ja yhtä puruluuta se olisi halunnut lipaista, mutta hillitsi itsensä hienosti. Yksi hylly me sitten kyllä kaadettiin kun koira nousi yllättäen sitä vasten pystyyn, eikä se kestänytkään...


Odottaa vuoroa sateenvarjon alla

Kaverin koira vuorossa

Jatkettiin siitä vielä omalla porukalla ulkoetsintöihin. Kaatosade sen kun jatkui. Tehtiin 2min alue, ja ajan ottaminen sai heti itselle aivan erilaisen mielentilan, kiireen tunne ahdisti. Nyt on treeneissä taas ryhdistäydyttävä, se aika on niin oleellinen juttu kokeissa että sitä on vaan treenattava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti