lauantai 16. joulukuuta 2023

RTK2

Oman kylän hallilla rallykokeessa, jossa tuomarimuutoksen jälkeen minulle uusi tuttavuus Mikaela Lindqvist. Rata oli helppo ja vietin rataantutustumisessa vain yhden kierroksen verran, minkä jälkeen kävin kanttiinista glögin ja sitten hain koiran. Lakki oli numerolla 43, avoimen eka oli 34, eli oli hyvä aika. Jotenkin ei taas olisi jaksanut yhtään keskittyä, mutta sitten juuri ennen omaa vuoroa alkoi jännittää. Treenasin odotellessa istu - maahan - istu - kylttiä koska en ole sellaista varmaan ikinä tehnyt. Radalla sitten heti ekalla sivuaskeltehtävällä en saanut mun jalkoja kohdilleen ja jäin hetkeksi seisomaan ja miettimään, ja Lakki lakosi maahan 😂 Uusin sen ja sitten päätin että nyt mä vaan hiihdän tän radan läpi normaalilla vauhdilla ja aivan sama. En usko että se oli kauhean hohdokasta, koiran häntä oli ehkä alhaalla, mutta eipä se ollut taas ohjaajakaan vireessä niin turha syyttää koiraa.





Lakille ei muita virheitä sen yhden -3 uusi lisäksi, joten tulos 97p. ja sillä sijoitus 1. Mudit otti jälleen kaksoisvoiton Tedin tullessa toiseksi.



Olinko hyvä? No ehkä olin?


Hän on niin super fotogeeninen!

Se olisi nyt sitten alemmat luokat läpi hiihdetty. Lakki voitti kaikki sen avoimen luokan rallyt, ekassa 94p, tokassa 100p ja vikassa 97p. Näillä näkymin en maksa ensi vuodelle lisenssiä lainkaan, jos sen yhden B-jälkikokeen haluaa käydä niin menköön kertalisenssillä. Treenataan rallyn ylempien luokkien juttuja ja nyt ihan oikeasti pitäisi se radalle meno saada jotenkin rutiiniksi. Ei se siis koskaan siltä tunnu että se jää matkasta tai mitään, mutta minusta olisi kiva että olisi tekemisen meininki eikä sellaista pikkusievää hiihtämistä. Tuomari oli kyllä kirjoittanut palautteeksi "upea seuraaminen" 😁


kuva (c) Sofia, Tedin om.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti