maanantai 20. maaliskuuta 2023

Hieronta

Lakilla on ollut kahdet treenit, joissa se on kieltäytynyt hyppäämästä. Ekan kerran jälkeen en ajatellut mitään, mutta toinen oli tosi räikeä. Se lähti yhden hypyn perussarjasta ja kääntyi katsomaan minua. Patistelin hyppäämään niin se vaan toistuvasti juoksi ohi tai ei lähtenyt ollenkaan. Lopulta se meni hyppimään treenikaveria vasten. Ei tietenkään pakotettu sitä, mutta vähän outo olo jäi. Siinä täytyy olla jotain vikaa, vaikka arjessa ei näy mitään. Hyppää autoon normaalisti, riehuu Pajun kanssa ym.

Varasin sille hierojan taas uudelle ihmiselle, ja kieltämättä hieman pelotti koska jos siitä ei löydy hieronnassa mitään, mieleen tulee esim imusolmukesyöpä joka sai Sienen kieltäytymään elvytystempusta kun sen sisukset oli täynnä kasvaimia. Ollaanhan me lumikenkäilty paljon, se on juossut jäällä, on liukastellut, enkä ole aina mikään tunnollinen lämppääjä.

Paju tuli assistentiksi mukaan, ja Lakkikin moikkasi reippaasti. Sisällä sitä alkoi vähän jännittää kun hieroja seisoi sen takana ja halusi nähdä istu-seiso-maahan-asennot. Piti mulkoilla miksi se siellä seisoo. Käsittelyyn antautui kuitenkin nätisti eikä ollut mitään ongelmia. Aluksi se oli ihan ok mutta kun selkää pitkin edettiin, alkoi ponteva ylös pyrkiminen ja kun se estettiin, se yritti väkisin kieriä selälleen ja esitellä mahaa (eli peittää kipeän kohdan alleen). Pitkät selkälihakset ja molemmat reidet oli ihan tosi jumissa.

Mikä huojennus että vika oli VAIN tällainen ja on helposti hoidettavissa. Toinen käynti pitäisi vielä lähiaikoina ottaa, vasen puoli aukesi paremmin mutta oikea jäi vielä lisäkäsittelyä vaille.

Kultaisin Lakki, se on kyllä ilmaisuvoimaisin persoona jonka mä olen tuntenut 💚 Onneksi se niin selkeästi ja pontevasti kieltäytyi hyppytreeneistä koska en ikinä muuten olisi osannut viedä sitä mihinkään. Ei se arjessa ole mitenkään näkynyt.

PS. Assari pahoitti mielensä kun hänen kaikki lähestymisyritykset toistuvasti torpattiin. Paska reissu.

PS2. Lakin muskeleita kehuttiin kauheasti. Kuulemma ilo hieroa koiraa jolla on todella kunnolla lihasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti