keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Hieronnassa

Mudit kävi hieronnassa. Mietin jo kauan sitten että Lakki on varmaan tosi jumissa kaikesta lumikenkäilystä, mutta sitten kun se väli oli jo venähtänyt niin ajattelin odottaa että ne lumet häviää ja viedä vasta sitten. Että se ei olisi hetikohta uudelleen.

Käytiin aamulla metsässä ja sitten ekana otin pönen, huligaanit jäi autoon. Pöne oli ihmeellisen yhteistyöhaluton, varsinkin etuosassa se yritti koko ajan pystyyn. Epäiltiin että siellä on jotain isompaa mutta ei mitään kummempaa lihaksistossa. Hieroja mietti että ihan kuin se olisi tosi kosketusarka ihosta. Mikä ihme sille nyt sitten olisi tullut, en käsitä. Laitettiin lopulta laseria etuosaan ja senkin ajan se vaan sydäntäsärkevästi vinkui koko ajan. 🤔 Annoin niille edellisenä päivänä Bravectot ja sillähän on kaikkia kummallisia sivuvaikutuksia, mutta en kyllä äkkiä ole kuullut kosketusarkuudesta. Ja ei se silittämiseen, valjaiden laittoon tms reagoi mitenkään oudosti. Jäi puhe että voisi soittaa ell ja kysyä tuleeko mitään mieleen.

Sitten koiran vaihto ja Lakki ja Paju-seuraneiti tai siis -herra pääsivät. Ne sitten menikin ihan karmit kaulassa sisälle ja aivan kauhea härdelli kun molemmat oli hierojan suussa. Mä en tajua tuota Lakkia oikeasti ollenkaan kun toisia kohtaan se on hyvin rakastava ja sitten sirunluku on iso ongelma. Aika työ oli rauhoittaa ne, Lakki kyllä pystyi käymään makuulle ja pysymään siellä ihan sikanätisti mutta Paju oli vaan sitä mieltä että tottakai voi hypätä Lakin päälle tunkemaan käsittelyyn. Oi luoja. Jos Paju ei rakastaisi ihmisiä ja kyläilyä niin kauheasti niin en kyllä sellaista säätöä jaksaisi. No nyt hän oli hyvin hyvin onnellinen ja sai lopuksi hetken silityksiä ja puristelua itsekin. Lakki oli reisistä jumissa, mutta ei pahasti, ja kaikki aukesi helposti. Etuosa oli ihmeen hyvä vaikka hierojakin sanoi että mun kertomuksen jälkeen odotti pahempaa tilannetta.


Mr. "kisaura meinaa loppua ennen kuin alkoikaan koska se ei ole käsiteltävissä" - woot???


Kellään ei mennyt maha sekaisin Bravectosta. Kolmas koira on muuten mennyt siinä ohessa eikä sen tuloa ole niin huomannut lisääntyneissä ruokakuluissa tms, mutta punkkimyrkkyjä hakiessani naama kyllä vähän venähti kun kassa ilmoitti 93,60e. Satasella punkkilääkkeitä nyt sitten perkele. No onneksi nuo on aina riittäneet koko kaudeksi niin eihän se per koira per kuukausi ole paljoa mutta silti. Uh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti