sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Nosemöllit

Aina kun menen nosemölleihin, on +30... töppönen osallistui varsinaiseen kisaan; helle ei niinkään haittaa, mutta hän on tullut vanhaksi ja tarkennus vaan on hidastunut. Tulokset tulee koronan takia vasta jälkikäteen, oman vuoron jälkeen siis sai poistua ilman mitään palkintojen jakoja, mutta tuskin ollaan sijoituksilla koska hän on hidastunut kovin. Voi vanha pöne :( Tuomari oli kyllä hyvin ihastuksissaan miten virkeä pappa, ja kuinka elämänkokemus näkyy hänen työskentelyssään.

Lakki osallistui kakkoskoirana kisan ulkopuolelta, ja ohjasin sen aika läheltä löytöä aloittamaan, koska se ei ole tehnyt isoja alueita ja haluan että se edelleen saa vahvisteen pian, jotta se tulee etsimisestä eikä juoksemisesta. Se oli ihan tosi hieno :o ! Ei jännittänyt hämärä halli, ei toiset koirat eikä vieraat ihmiset, ja se tiesi heti mitä ollaan tekemässä ja keskittyi 100% siihen. Laatikoille se kerkesi kerran kiivetä, mutta ajoneuvo meni tosi hienosti - kumpaakaan se ei ole koskaan ennen tehnyt... Tuomari kehui tosi reippaaksi, motivoituneeksi ja taitavaksi pennuksi. Vieraassa autossa se veteli sikeitä kyljellään. Siitä se ura urkenee, nyt pitäisi varmaan ruveta sitä ilmaisua valitsemaan ja työstämään.

Paras oli kyllä ilmojen vastaanottajan "siis Lakki ja Töppönen! Kuulittekste! Ei voi olla 🤩!". Oli pakko sanoa, että siitä keskeltä puuttuu Sieni, ja että lakki ei niinkään ole vaatekappale vaan sienen osa. En kyllä tiedä muuttuuko nää nimet sen paremmiksi jos niitä alkaa selittelemään... :D

taisi olla möllien nuorin ja vanhin. Voi pojat.

***
No, ei se kauas jäänytkään:

1 kommentti: