tiistai 21. heinäkuuta 2020

6kk


Lakin päällä lakki, ja onneksi on sarjatuli, koska ilmeestä voinee päätellä että mokomista rääkkäjäisistä lähdettiin ja vauhdilla! Hän täyttää tänään 6kk ja tuore mitta sanoi 46cm, iltapäivällä vaakaan.
Hassuin mudinpoikanen 🤩 Nyt voikin pikkuhiljaa ruveta jännäämään sitä että hän täyttää vuoden, kiikutan sen varmaan kuviin sitten aika pian. Eilen nosemölleistä kotiin ajaessa googletin myös eri lajien kisojen alaikärajoja, aloitamme varmasti nosesta ja tanssista 🤭 Tosi hauskaa, että freestylessa voisi oikeasti alkaa kasata esitystä ja ruveta vähän treenaamaan palkattomuutta ja kokonaisuuksia. Lakki on mun mielestä edelleen hyvin keskittymiskykyinen ja omiin tehtäviinsä sitoutunut, enkä usko että häiriönsiedon osalta olisi mitään ongelmaa. "Ongelma" tai isoin työmaa on palkattomuuden sieto ja kuumuminen siitä, samoin pitää edelleen laajentaa sen kärsivällisyyttä sekä yleisesti (kaikkimullenyt...) että epäselvää ohjausta kohtaan. Ei mulla nyt oikeasti mikään hoppu ole, mutta kyllähän se alkaa nyt muutenkin olla enemmän jo oikea koira eikä mikään typerä pentu joka ei tajua eikä osaa mitään. 🙃 Koipea se ei edes yritä nostaa, mutta on kiinnostunut hajuista ja pissaa usein enemmän kuin kerran, ja jotain tapahtuu koska pöne myös rupesi merkkaamaan aina sen pissojen päälle. Sisälle se ei ole viikkokausiin tehnyt mitään ja meinasin tänään välisynttärin kunniaksi kerätä paperit pois lattialta.
Videolla viime päivien teemoja (puhelin ei taida automaattisesti näyttää tekstejä, klikkaa oikealta ylhäältä jostakin tekstitys päälle). Kakkua ei välisynttäreillä saa muttta onneksi illalla on taas hakutreenit 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti