sunnuntai 25. elokuuta 2019

Rallia

Kuluneen viikon oivalluksia:

1. aina ei tarvitse olla ihan helkkarin vaikeeta ja pitkää treeniä. Tämä on toki tiedossa, mutta sitä on vaikeaa vastustaa, kun olen vuosia treenannut niin, että päätavoite on koiran väsyttäminen, ei niinkään edistyminen. Yhtenä päivänä tein alle 10 kyltin pätkän helppoa rataa, ensin vasemmalla ja sitten oikealla, ja se oli siinä. Jäi hyvä mieli.

2. saksalainen paikoillaan. On vaikeaa. Keulii. Tätä olen joskus aiemminkin tehnyt mutta menetin hermoni koska siitä ei tullut mitään.

3. seisoin itse koko ajan paikallani koira vasemmalla istuen ja tein ohjaajan ympäri myötäpäivään, jonka jälkeen koiran piti jäädä seisomaan sivulle. Oli ihan helkkarin vaikeaa. Sen ympäri kierto on sellainen roiskaisu, että tuuli varmaan humisee korvissa niin, ettei kerkiä kuulla mitään. Ja paikoillaan oleva ohjaaja on vahva vihje istua sivulle. Kyllä junnattiin pitkään että ensin sain sen ylipäänsä pysäytettyä seisomaan, palkkasin kyllä nekin missä se ehti liian pitkälle tai oli vinossa tms, kunhan asento oli oikea. Sitten kun koira alkoi kuunnella, en kelpuuttanut enää mitään vinoja suorituksia. Tämä oli ihan loistava treeni, päästiin siitä kiroiluvaiheesta kerrankin yli ja lopuksi koira oli oikein rento ja kuunteli. Tällaisia mun pitäisi keksiä lisää eri liikkeisiin.

4. oikean puolen perusasento (istuen). Se jää tosi helposti vähän auki. Paikka ei ole niin selkeä kuin pitäisi olla. Tein siis ihan vaan jättämällä koiran ja ottamalla itse erilaisia kulmia, ja pyysin koiran sivulle. Yhdessä kääntyminen kusee myös, mutta palataan siihen jahka se ensin itse oppii hakemaan täsmälleen oikean paikan luotettavammin kuin joskus ja jouluna.


Eräänä päivänä pyysin kaverin kuvaamaan. Meistä ei ole vähään aikaan otettu treenikuvia. Runko alkaa olla todella väsynyt, jos joskus olisi rahaa ostaa uusi...

tuo puikulan naama <3


tässä hyvän näköistä seuruuta


en tiennyt, että se pitää katsekontaktia volteissakin

liian hätäinen eteentulo





seuruu alkaa mennä huonommaksi

mistä johtuen vajaa seisomaan nousu

tässä vähän parempi

kunnes alkaa taas kiihtyä

"hhnnnggh" eli tuskastuu spiraaliin koska ei vain taivu kuten pitäisi

liian turboahdettua rallyyn, tällä ilmeellä jää kaikki vajaaksi, mutta tämä vaan silti on niiiiiin <3

et hyppää

leikkiminen on nykyään pitkälti sen estämistä, että et hyppää mun naamalle




lopuksi on vedettävä x kierrosta itseään pallolla mätkien

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti