tiistai 28. kesäkuuta 2022

Nosetalkoissa

Korkkasin tuossa mun nosen vkt-urani ihanan NWS:n kokeissa. Kyseessä oli vieläpä yökoe, tiettävästi Suomen ensimmäinen. Ajattelin ensin että ei helvetissä kun kutsu kävi, mutta ihan hyvin sitä jaksoi valvoa ja kaikki meni kivasti. Ilmo alkoi puolilta öin ja koe 00.30, ja joku 4-5h siinä meni. Olin ennen kuutta takaisin hotellilla. Olosuhteiden pakosta mulla oli kaikki koiratkin mukana, mutta tosi hienosti käyttäytyivät hotellissa. Aamiaisen ajaksi jätin ne kylmästi keskenään huoneeseen ja kaikki oli paikoillaan kun palasin.
Nollakoiraksi päätyi tuomarin valinnalla Lakki. Tempaisin hänet varoittamatta autosta esille pilkkopimeän hetkellä, ja hän oli heti valmis. Ajoneuvoilla satuttiin hyvään suuntaan ja kierrettiin alle puolet ekasta autosta ennen ilmaisua. Vähän mulkaisi olan yli perässä hiihtävää tuomaria taas. Ulkoalueella pyörähti oikealla rakennuksen seinällä ja sitten vasemmalle pöytäryhmälle ilmaisu. Alle 20s per alue, mutta ajoneuvoille tuli muistaakseni 2:30 ja ulos 3:00. Sisällä Lakki ehti poukkoilla enemmän ennen ilmaisua, laatikoilla taas melko suoraan hajulle. Sisälle 3:30 ja laatikoille 2:00. Sisäalueen jälkeen ei saanut palkata lainkaan, mutta eipä se siitä ollut millänsäkään.Lakki tuntui tosi hyvältä, varmalta, valmiilta. Ei häirinnyt keskellä yötä tehdä hommia eikä tarttenut kelleen puhkua. Tulospalvelussa sitten ihmeteltiin kun ulkoalueelta tuli tosi paljon ajan loppumisia. Kysyin lopuksi mitä siellä oikein tapahtui mutta ei kuulemma mitään ihmeitä. Kysyin vielä että miten se Lakki sitten otti sen niin helposti, niin "no se on kakkosen koira". 💙 Mä olen pitänyt Lakkia ykkösen koirana joka joutui kakkosiin, mutta tästä jäi kyllä kaikkinensa sellainen olo että ykkösen kokeena tämä olisi ollut Lakille tosi helppo ja ehkä se oikeasti on valmis etenemään. Toki nollana on aina erilaista kuin kisaajana, mutta silti. Piti jäädä päivän päätteeksi muidenkin kanssa treenaamaan, mutta siihen aikaan ei liikkunut enää päässä mitään niin he saivat tyytyä nukkumaan autossa.

Jäi siis sellainen olo että kunhan tilaisuus koittaa, Lakki saa korkata ne kakkoset. Harmi vaan että sitten tuli helteet ja kohta on reissuun lähtö ja treenejä ei tässä nyt oikein ole näköpiirissä. Lahjattomat treenaa, pyh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti