keskiviikko 3. huhtikuuta 2024

Rokotuksilla

Lakin rokotukset oli menossa vanhaksi, ja vein Pajun samalla, jotta saa ne samaan rytmiin. Sillähän olisi ollut vielä vuosi aikaa.

Paju otettiin ensin ja hän oli hyvin reipas. Kastraatio ja hammaskivenpoisto kevään aikana, mulla olisi lomaa heinäkuu, mutta pitää koettaa järjestää jotenkin. Hänellä leikkauspäivät on aina perjantaita. Mätäkuu ei ehkä ole kivoin aika leikata kun pakko ei ole, muutenkin kurjaa ainakin loman alussa, jos joutuisi vaan olemaan saikulla ja muut retkeilee ja ui. No katsotaan. Paju painoi 8,2kg.

Lakkikin oli tosi reipas, vaikka sitä vähän jännitti ja se hieman mulkoili. Tykkään käyttää tätä yhden naisen klinikkaa koska eläin otetaan huomioon ja nytkin pelattiin Lakin kanssa niin, että sen ei tarvinnut kertaakaan murista. Lopuksi kun sai poistua pöydältä, hän olisi vielä jäänyt sinne. Lakki painoi 17,7kg.

Talvi nostettiin boksissa pöydälle, koska kissat tykkää katsella korkealta, tai ainakin se lisää turvallisuudentunnetta. Hyvin pian hän alkoi koukkia boksin raosta koirille syöttämiäni nameja ja sai osansa. Lopuksi hän kävi vaa'alla, ell otti hänet boksista syliin ja kantoi sinne. Lakki oli kauhean huolissaan mihin meidän kissaa viedään 😄 Talvi painoi 4,1kg!!! Mä oon luullut että pari kiloa, miten paljon voi tuntuma valehdella 😂 No ainakaan se matolääke mikä oli 2,5-5kg ei ollut liian tujua hänelle. Koirien hihnakäytös on maalle muuttamisen jälkeen rapistunut entisestään, ja siinä kun mua vedettiin klinikalle ja toisella kädellä retuutin kissan boksia, mietin kyllä että kuka hullu halusi vapaaehtoisesti roudata kissankin mukaan. Jäi kuitenkin sellainen olo että hänellä oli hyvä käynti ja se on aina kuin rahaa laittaisi pankkiin, niitä ikäviä kun väistämättä joskus myös tulee. Talville 1v rokotukset kun hän on täyttänyt vuoden 1.6. ja samalla voisi vielä tutkia ettei hän kanna mitään tautia kun on ulkomaalainen rescue. Ainakin e.coli voi kuulemma tarttua ihmiseen, kysyin että onko mulla nyt se kun on se mua raapinut... pitää kaivaa ne kissan paperit vielä esille kun ainakin giardia ja sellaiset oli kyllä tutkittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti