tiistai 19. syyskuuta 2017

Rallyvideot

Pyysin eilisiin treeneihin kaveria valitsemaan mulle mes-luokan radan. Tutustuin siihen itse vasta paikan päällä. Rata oli joku Lintenhoferin helppo kisarata. Päätin etukäteen palkata Sienen kyltillä "oikea täyskäännös" (vaikeahko) ja maalissa kytkeä koiran, siirtyä käytösruutuun, ottaa asennon ja palkata hetken kuluttua siitä. Merkkiä se ei oikein osaa, tai en tiedä mitä käskyä käyttäisin, tässä mun säätö ja käsieleet sotkee ja koira on hämillään tekemässä pk-eteenmenoa. Muutenhan tuolla on parikin kohtaa missä olisi tullut -10 tuplaistumisen takia, en kuitenkaan ole niistä huolissani, minusta on hyvä että koira on aktiivinen. Oikean puolen perusasento kaipaa vahvistusta ja kyltit rutiinia vain. Videon alku valitettavasti oli mennyt pimeäksi joten tässä välipalkalta loppuun.

Pönen otin suoraan autosta virittelemättä mitenkään. Väsyttävä vaikutus hermokipulääkkeissä sopii sille hyvin :p En edes muista koska se olisi tehnyt kokonaista rataa näin seesteisesti. Ja tuo sen häntä, hää on vaan niin parhain <3 Ei sitä tiedä jos se tuosta kuntoutuu ja innostuisin vielä rallystakin sen kanssa. Vaikka totuus kyllä on että kisavire on jotain ihan muuta...


2 kommenttia:

  1. En tarkoita että Luksin kohdalla olisi kyse siitä ja gabapentiini on tunnetusti väsyttävä lääke, mutta en voi sille mitään että tulee mieleen myös se, että kipukäytös ei aina ole passivoitumista... myös "häslääminen", niin iloiselta kuin se vaikuttaakin, voi varmasti joskus johtua myös epämukavuudesta.

    VastaaPoista
  2. Mutta sehän viittaisi siihen, että se on ollut vuosia kipeä (ja nyt lääkityksellä kivuton), enkä mä usko siihen. Siitä on vuosien varrella aika hyvin nähnyt sen, kun se on oikeasti jumissa ja tarttee hierontaa, kun siitä tulee kotona normaalia ärtsympi Sienelle. Uskon myös, että vuodet on tehneet tehtävänsä, samoin kastrointi teki sille tosi hyvää, ja esim. ihan hillitön auton tai häkin vahtiminen väheni aika paljon. Ehkä siitä joskus vielä tulee vanha ja seesteinen :D .

    Mut joo periaatteessa onhan se niin, että koira voi yrittää paeta tai peittää kipua myös sähläämällä epänormaalisti.

    VastaaPoista