keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Talviloma

Pötkönen kävi vihdoinkin uusintakäynnillä osteopaatilla. Olin melko varma, että ei siellä mitään isoa voi olla, mutta ahdisti silti. Jos vain olen tullut sokeaksi.

Koira otti asennon käskystä. Pidän kättä sen kaulalla, vanha tapa ajalta jolloin se enemmänkin meinasi pureskella eläinlääkäreitä ym. Minua se ei pure, joten oma käsi on hyvä "jarru" siinä välissä, lisäksi ehtii tarvittaessa kiristää otteen kaulanahkasta. Se makasi kyljellään ilman että kukaan piti kiinni. Kehuin sitä kyllä runsaasti, rauhallisesti ja hiljaa, pitkin käsittelyä. Ei rimpuilua, ei väistelyä, ei puremista. Vatsalaukussa oli jotakin kireyttä mikä johtui ripulista. SI-nivelet normaalit, toisen puolen iliopsoas-kompleksin (siinä on kolme pientä lihasta) pienin lihas hieman kiristymään päin. Mutta siis lopputuloksena jopa hieman hämillään ollut osteopaatti: "koirassa ei ole mitään vikaa - se on sitten vain niin sinun koirasi". Ehkä jotain pientä oli ollut, koska se sai kuitenkin laseria mikä on voinut auttaa mahdollisiin kipuihin. Joka tapauksessa menköön tämä nyt oppirahoina siitä, että se ei anna hoitaa, ellen itse ole läsnä. Muiden kanssa tulee virhetulkintoja ja aggressiivinen käytös ei kerro kivuista, se käyttäytyy "huonosti" vain koska voi.

markkinoiden paras osuus

Helsingin viikonlopun jälkeen ajettiin Evolle toteuttamaan monivuotinen haave, talvivaelluksen kokeileminen. -> vaellusjutut omassa blogissa



1 kommentti: